Sayfalar

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Oku&Oku'dan Yeni Kitaplar


Evet bu sefer biraz(cık) abarttım. Elimdeki favoriler listemi eriteyim derken olan kredi kartı'na oldu :) Okunacak kitap sayım arttı. Kütüphaneme katmak istediğim kitap sayısında kayda değer bir değişiklik olmadı.:P. Ama tüm bunlar beni üzdü mü! Tabii ki hayır :) Hemen elimdeki diğer kitapları da katarak kalabalık bir kura listesi oluşturdum. 

Tataa şansıma "Bizim Kafenin Kızları" çıktı.. 


3 yorum:

  1. Uzun süredir okuoku.com alışverişi görmemiştim. Bunları görünce gözüm gönlüm açıldı. Kitapların çoğu benim kitaplığımda da var. Okuma zevklerimiz aynı demek ki. :)

    Sadece,Sen Dünyaya Gelmeden yok şu an kitaplığımda; o da dikkatimi çeken bir kitap olmuştur zaten hep. Çok merak ediyorum bu kitabı. Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben listenin çoğunu zaten bloglardan okuduklarımdan oluşturuyorum. :)
    O bahsettiğin kitabın alım süreci de çok karışık aslında. Ben o kitabı ilk defa yeni çıkanlar standında bir kitapçıda dolaşırken gördüm. Şöyle bir inceledim, bıraktım ama aklım onda kaldı, daha doğrusu kapağında. Adını unuttum. Yine aynı kitapçıya gittim, dolaştım dolaştım bulamadım. Hatta eşime de söyledim kapağı balıklı diye :) 2-3 hafta sonra bir online kitapçının son çıkanlar kitaplar başlıklı e-mailinde gördüm ve mutlu son :)
    Yorumun için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir görüntü:)
    Benim de acilen bir liste hazırlamam gerek:)

    YanıtlaSil